Πως πέθαναν οι Θεοί του Ολύμπου;

Από τα γέλια, όταν άκουσαν κάποιον να ισχυρίζεται

ότι είναι ο ένας και μοναδικός θεός.

Νίτσε

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

εγκαλώντας τους Λίβυους λαθρομετανάστες

(με αφετηρία την ελληνική μυθολογία)



Πριν από κάποιες μέρες καθόμανε μεσάνυχτα στον καναπέ και κλεφτά παρακολουθούσα στη τηλεόραση κάτι τύπους που λέγανε ανέκδοτα για νέγρους (ξέρεις τώρα από κείνα που δεν είναι πολιτικώς correct, αλλά πότε το γέλιο ήτονε πολιτικώς correct, είναι έννοιες αντίθετες διότι ο γέλως απελευθερώνει τον άνθρωπο, ενώ το πολιτικώς correct περιορίζει, εγώ βεβαίως είμαι αναφανδόν υπέρ του γέλιου), μέχρι που κάποια στιγμή το γυρίσανε το πράγμα και άρχισαν να συζητούν για την χρυσή αυγή τους λαθρομετανάστες και κάτι τέτοια. 

Δεν ξέρω πως αλλά κάποια στιγμή έφτασε η κουβέντα και στο βωμό του ελέους

Λέει τότε ένας από δαύτους εκεί πέρα "μα ο βωμός του ελέους είχε εφαρμογή μόνο σε Έλληνες, δεν είχε να κάνει με έλεος σε ξένους. Έπρεπε να είσαι γνήσιος Έλληνας στην καταγωγή".

Ομολογώ σύντροφοι ότι με έβαλε σε σκέψεις.

Πω! Πω!... τι δεν είχα σκεφτεί τόσα χρόνια ο βλάκας. 

Ε! ρε που κοιμόμουνα, τόσα χρόνια ήτανε μπρός στα μάτια μου η αλήθεια και δεν την έβλεπα. 

Ε! ρε πούστη μου λέω, τόσα χρόνιά μου το είχαν πει κι άλλοι, αλλά εγώ δεν ήθελα να το ακούσω.

Εν πάση περιπτώσει, ήμαρτον, και για να διορθώσω τα πράγματα και την άγνοιά μου έκατσα και το έψαξα το πράγμα και θα συνεισφέρω δύο πραγματάκια για να κατανοήσουμε καλύτερα τον όρο "ελληνική καταγωγή" όπως τον περιγράφουν και τον εννοούσαν οι αρχαίοι.

Θα το πάμε πολύ πίσω το πράγμα, στις απόψεις των αρχαίων, μπας και βρούμε καμιά άκρη.


Είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι οι Έλληνες, ας πούμε, από τις πρώτες γραπτές μαρτυρίες που έχουμε, ονομάζονταν Δαναοί. Άλλωστε έτσι τους αποκαλεί και ο Όμηρος στα έπη του.

Δαναοί, δηλαδή απόγονοι και επίγονοι του Δαναού.

Αν σηκωνόσουνα ας πούμε στην εκκλησία του δήμου της αρχαίας Αθήνας, και φώναζες "οι Δαναοί ήταν γενναίοι", όλοι καταλάβαιναν ότι μιλούσες για τους Δαναούς του Ομήρου. Επίσης αν έλεγες το ίδιο δηλ. ότι οι Αργείοι ήσαν γενναίοι, δηλαδή οι Αχαιοί, μιλούσες για όλους τους Έλληνες ρε παιδί μου, αυτούς υπονοούσες μιλώντας για "Δαναούς". Γι' αυτούς που είχαν ονομαστεί έτσι προς τιμήν του Δαναού, δηλαδή. Αυτό το καταλάβαιναν όλοι τότε. Οι Δαναοί ήτανε όλοι οι Έλληνες τότε, που κρατούσε η σκούφια τους από τον Δαναό.

Τούτος ο Δαναός, ήτανε από σπουδαία γενιά:
Πατέρας του ήταν ο ξακουστός Βήλος. Τούτος εδώ ο Βήλος, ήτανε γιός του Ποσειδώνα και της Λιβύης (όχι ρε γαμώτο μου... καλά του Ποσειδώνος, αλλά... και της Λιβύης;) 

Έτσι λοιπόν, ο Δαναός (που ένεκα αυτού, οι Έλληνες της Ομηρικής εποχής απεκλήθησαν Δαναοί), είναι εγγονός του Ποσειδώνα (και της Λιβύης… αλλοίμονο! κι άλλη εθνική φάπα! ξευτίλα μυθολογία, πόσο σε μισώ!), εντάξει; 

Τούτη δω η Λιβύη που λέτε, ήτανε κορίτσι του Έπαφου, ο οποίος σε κάποια φάση 
"γαμε Μέμφιν τν Νείλου θυγατέρα" όπως μας λέει ο Απολλόδωρος στη Βιβλιοθήκη του [Β 1,4] και αφού γεγάμηκε την Μέμφιδα (δεν πρόκειται για τη Memphis που οι Αμερικάνοι φάγανε τον Martin Luther King, εδώ ομιλούμε περί της Μέμφιδος, αιγυπτιακά Μισραΐμ, που λέγετε η Μέμφιδα απ' το Μισίρι, Μισρ=Αίγυπτος στα αραβικά) γεννήθηκε η Λιβύη. Κάπου την πήρε μάτι ο Ποσειδώνας τη Λιβύη, ως γνωστόν ο Ποσειδώνας δεν άφηνε ούτε θυλυκιά γάτα, και: "Λιβύης δὲ καὶ Ποσειδῶνος γίνονται παῖδες δίδυμοι Ἀγήνωρ καὶ Βῆλος" [Β 1,4] όπως λέγαμε και παραπάνω.

Κι ενώ ο Βήλος παρέμεινε στην Αίγυπτο όπου έγινε βασιλιάς, το αδελφάκι του ο Αγήνορας, πήρε τα μπογαλάκια του και πήγε και βασίλευσε στην (πω! πω! –ξευτίλα…) Φοινίκη.

Μάνα επομένως του άνακτα της Φοινίκης, η Λιβύη, η προμήτωρ του Δαναού, (μα καλά, πάλι οι κώλο-φοίνικες προηγούνται... υποψιάζομαι ξένο-σιωνιστικό δάχτυλο πίσω απ' την ελληνική μυθολογία).

Αυτός ο Βήλος τώρα, σε κάποια φάση που είχε γκαύλες, "γαμε δ' γχινόην τν Νείλου θυγατέρα" [Β 1,4] με το φιδίσιο το κορμί, και γεννάει μαζί της δίδυμα, αν θέλετε να μάθετε. Τον Αίγυπτο και τον Δαναό. Ο Δαναός που εξαιτίας του απεκλήθησαν Δαναοί οι Δαναοί  ήταν δίδυμος αδελφός του Αίγυπτου.

 
 
Και σαν όλους τους δίδυμους, υποθέτω πως πιθανόν να έμοιαζαν σαν δύο σταγόνες νερό. Δεν είναι δυνατόν ο ένας να ήταν ξανθός και ο άλλος γυφτοτσούκαλος, ξέχνα το. Αν ήταν έτσι, θα μνημόνευε η μυθολογία ότι "αν και δίδυμοι δεν είχαν καμία ομοιότητα" η κάτι τέτοιο. Δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο.

Στο αυτό που διέφεραν ήταν ότι ο μεν Αίγυπτος είχε ανακαλύψει το σερνικοβότανο κι έκανε μόνο σερνικά, ενώ ο Δαναός γεννούσε  μόνο κορίτσια.

(Εκτός από τους  δίδυμους, ο Βήλος έκανε κι άλλα παιδιά, τον Φινέα και τον Κηφέα. Αυτός ο Κηφέας ή Κηφεύς είναι που έφυγε και πήγε και βασίλευσε στην Αιθιοπία… Μα καλά μες τους μαύρους… στην Αιθιοπία ρε γαμώτο. Όμως ειδικότερα τον Κηφέα θα τον ξαναβρούμε εις επόμενο πόνημα, όπου θα γνωρίσουμε πως και ο Κηφέας ήταν κι αυτός εγγόνι του Ποσειδώνα, αλλά ο Ποσειδώνας ήτανε βαρύς κι ασήκωτος και δε σήκωνε πολλά-πολλά). 

Ο Αίγυπτος λοιπόν άραξε στην Αίγυπτο κι έπαιζε μπάλα με κάτι μαυροτσούκαλους τους οποίους αφού τους νίκησε 7-0, πήρε το πρωτάθλημα και δια τούτο ονόμασε Αίγυπτο την Αίγυπτο, προς τιμήν της αφεντομουτσουνάρας του.

Τώρα αν εξ αιτίας της παραφθοράς του "Αιγύπτιος" προκύπτει η παραφθαρμένη ονομασία "γύφτος" δεν το κατέχω το θέμα, πάντως ο Αίγυπτος, χωρίς καμία αμφιβολία, ήταν αδερφός του Δαναού, του οποίου το όνομα έφεραν οι Δαναοί.

Τώρα από την άλλη μεριά, ο Δαναός ήταν αραχτός στη γειτονική Λιβύη που ανήκε κι αυτή στο βασίλειο του πατέρα του Βήλου, που όπως θυμόσαστε ήταν βασιλιάς της Αιγύπτου. Σε κάποια φάση τα δύο αδέρφια, τσακωθήκανε για τα κληρονομικά, και επειδή ο Δαναός φοβήθηκε τους 50 γιούς του Αίγυπτου, παίρνει το γυναικομάνι του και μπαρκάροντας σ' ένα καράβι την κοπανάει, και μετά από λίγο, πάνω από καμιά πενηνταριά λαθρομετανάστες, σκάνε μύτη και αποβιβάζονται παράνομα κάπου στο Άργος.

Ξέρεις, αυτό έξω από το Ναύπλιο εκεί που βγαίνουν και τα γνωστά πεπόνια. 

Αποβιβάζεται στο Άργος, επομένως με τις κόρες του τις Δαναΐδες και για να μην φλυαρούμε, γίνεται αυτό που γίνεται πάντοτε όπου υπάρχει μαζική και άνευ ελέγχου εισροή μεταναστών:

Στήνουνε μία μεγαλούτσικη μεταναστευτική κοινότητα, ένα γκέτο κάπου εκεί μέσα η γύρω από το Άργος όπου μετά την άφιξή τους η εγκληματικότητα αυξάνεται θεαματικά και οι ντόπιοι φρίττουν με τα ήθη των λαθρομεταναστών, και όταν οι σαράντα εννέα από τις 50 Δαναΐδες δολοφονούν τους αιγύπτιους συζύγους τους, ευθύς αμέσως μετά τον γάμο τους (τους παντρεύτηκαν σε ομαδικό γάμο ! ) το πράγμα παραγίνεται. Τα δελτία ειδήσεων της εποχής έχουν σοκαριστεί, οι αρχαίοι χρυσαυγίτες καταλαμβάνουν τον ναό της Αγίας Μελίας στο Άργος, ο δήμαρχος του Άργους (ονόματι Γελάνωρας η Ελλάνωρας) κλείνει τις παιδικές χαρές...

Ο κόσμος κατατρομοκρατείται από τα εγκλήματα, η Χρυσή Αυγή παίρνει 7% στις δημοτικές εκλογές των Αργείων, αλλά, με το ένα και με το άλλο ο Δαναός την κάνει την φτιάξη και καταφέρνει και ανεβαίνει στο θρόνο του Άργους και οι Αργοχρυσαυγίτες μπαίνουνε στη φυσική τους θέση, δηλαδή στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας -και της μυθολογίας, εν προκειμένω.

Διότι οι χρυσαυγίτες γνώριζαν μόνο να μαχαιρώνουν στα μουλωχτά, ενώ οι Λίβυοι μετανάστες γνώριζαν πως να ανοίγουνε πηγάδια, κι έτσι όταν έπεσε αναπάντεχα μία λειψυδρία και οι ντόπιοι σήκωσαν ψηλά τα χέρια,  αντιληφτήκανε πως οι Λίβυοι ήταν πιο χρήσιμοι από τους νεκροζώντανους. 

Άμα τυχόν πάτε στην Ακρόπολη του Άργους, να έχετε υπ΄ όψιν σας ότι περί αυτού εδώ του Δαναού, του εκ  Λιβύης πρόκειται, που την έχτισε, εκτός κι αν αυτό είναι τίποτα ψεύτικες φήμες που προωθούν οι εχθροί του έθνους –παίζεται κι΄αυτό. 

Εξ αιτίας αυτού τούτου του Δαναού, λοιπόν, ήταν που οι Αργείοι, δηλαδή οι Αχαιοί, δηλαδή οι Έλληνες στον Τρωικό τον πόλεμο αναφέρονται από τον Όμηρο ως Δαναοί: και απεκλήθησαν έτσι προκειμένου να τιμηθεί ο πρόγονός  τους, ο Δαναός από τη Λιβύη, που έγινε βασιλιάς στο Άργος.

Είτε τους ονομάσεις  "Αργείους", είτε τους ονομάσεις "Δαναούς" είναι το ένα και το αυτό, καθόσον το Άργος ήταν ταυτισμένο με τον μυθικό βασιλιά του, τον Δαναό και τους εκ Λιβύης αφιχθέντες λαθρομετανάστες του.


Όποτε, αναλαμβάνω πρωτοβουλία και ανακράζω -κι όποιος είναι πραγματικός πατριώτης ας σταθεί δίπλα μου:

Ελληναις, γρηγορειται!!!
οι λαθρομεταναστες εντως οληγου θα μας κανουν οτι ειχαν κανι και στο παρελθον:
θα μας ξαναωνωμασουν δαναους και θα καταχταμε την τροια!!!
θα ξαναγραφτουν επη για μας, και ολοι θα μας αποκαλουν ηροες και οιμιθεους!!!

εληννα:
θα αφησεις να μας σημβοι τετηα ατιμοση
ος ποτε θα καθαισε με σταυρομενα χερια
ξειπνα!!! 

αρνισου να γινεις αυτω που θελουν!!!
αρνισου να γυνεις ηροας!!!
αρνισου να κανεις αυτο που εκαναν οι πρωγονοι σου και δωξαστηκαν!!!
εξο οι λαθρομεταναστες!!!

ζητω ο φραπες μετριος !!!



 


1 σχόλιο: